Foto:Nova.rs

Predsednik pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević, koji se trenutno nalazi u Moskvi, poručio je da će iz glavnog grada Rusije doneti poklon za predsednika Srbije - značku FSB.

„Posebno ću jedan poklon, jednu značku, kupiti za izdajnika Aleksandra Vučića. On stalno govori kako na pijaci kupujem značke i nalepnice FSB. Da ne bi bio tužan, doneću mu jednu pravu značku i pokloniću mu. Problem je što Aleksandar Vučić verovatno, kao izdajnik, ima značke nekih drugih službi“, rekao je, između ostalog, Đorđević.

Podsetimo, Đorđević je nedavno predstavio „plan za rušenje Vučića“, navodeći da je ruska strana upoznata sa tom idejom, kao i predsednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić.

„Naše rešenje za krizu podrazumeva momentalnu ostavku Aleksandra Vučića, kao najodgovornijeg za katastrofalno stanje u zemlji i čoveka očiglednih veza sa kriminalcima, uključujući i ono što se dešavalo u Belivukovoj kući u Ritopeku. Mesto vršioca dužnosti predsednika preuzeo bi po Ustavu predsednik skupštine Ivica Dačić“, rekao je Đorđević.

Pročitajte još...

On dodaje da bi najpre trebalo organizovati prelaznu vladu sa zadatkom da „stvori uslove za slobodne izbore oslobađanjem institucija, medije i ljudi od straha, ali i izabrati „specijalnog tužioca, po ugledu na Makedoniju“.

„Vučić plaši građane makedonskim scenarijom, zato što on dobro zna šta bi to značilo – gubitak moći za njegovu kliku i istrage njihovih zlodela“, naveo je lider Oslobođenja za „Nova.rs“.

BONUS VIDEO: Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare