FOTO Internet senzacija Hasbula u klanu sa srpskim političarem

Lifestyle 17. sep. 202110:43 > 11:08
Podeli:
Hasbula
Hasbulla 'Hasbik' Magomedov Foto:YouTube / East2West News / Profimedia; @therealhasbullah / East2West News / Profimedia

Srpski političar Mlađan Đorđević fotografisao se sa internet senzacijom Hasbulom čiji 'mimovi' već neko vreme kruže internetom.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević objavio je vrlo interesantno fotografiju na svom Tviter profilu na kome je i ‘bralence Hasbula’ kako ga je nazvao.

Kako je izgledao njihov susret i kako su proveli vreme, Mlađan Đorđević opisao je za Nova.rs sa uzbuđenjem.

„Vrh. Prvi put u životu je izašao iz Dagestana i sudbina da budemo u istom hotelu. Okružen MMA borcima deluje kao šef mafije. Razgovarali smo o eventualnom dolasku u Srbiju, reče mi njegov iz pratnje da ga zovu širom sveta, ali da ga je otac pustio samo u Moskvu”, kaže Đorđević za naš portal.

Hasbula je već neko vreme prava internet senzacija, a ono što mnogima nije poznato jeste da on ima 19 godina.

A, skoro svmo svi imali priliku da gledamo svađu ‘mališana’, odnosno Hasbula sa još jednom inetrnet zvezdom sličnog rasta, Abdu Rozikokm.

Hasbula
Hasbula, Foto: YouTube / East2West News / Profimedia

Hasbula Magomedova još zovu i ‘mini Habib’, jer se druži i često slika čuvenim MMA borcem i UFC šampionom Habibom Nurmagomedovim. Naime, iako ima 19 godina izgleda kao da ima mnogo manje. A to je zbog posebnog oblika sindroma koji je vrlo sličan dvarfizmu za koji je karakterističan vrlo niski rast i visok ‘piskavi’ glas. Nema ni metar visine, ali zato ima izuzetan  smisao za humor.

Čak je i poznati jutjuber Logan Paul izjavio da želi da prizove svog ‘unutrašnjeg Hasbula’ pre kročenja u ring sa Flojd Mejvoterom.

Sve ovo je Hasbulovu popularnost diglo u nebesa, te je na svom Instagramu, pre blokiranja, imao oko 2,7 miliona pratilaca. S obzirom da je muslimanske veroispovesti, želja mu je ipak da se posveti studiranju Kurana.

***

Bonus video: Levoruki ljudi

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram