Dragan Đilas Foto:printscreen/twitter/DraganDjilas

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je na društvenoj mreži Tviter fotografiju sa aerodroma, uz napomenu da je sleteo u Englesku, državu u kojoj se nalazi fudbalski klub Sautempton.

Na taj način, Đilas se osvrnuo na navode režimskih i priče da je zapravo on stvarni vlastik fudbalskog kluba iz Premijer lige, Sautempton.

„Sautempton je u Engleskoj. Ja sam danas sleteo u London, koji je, gle čuda, takođe u Engleskoj. Dakle, sve je jasno, pa je bolje da se sam prijavim“, napisao je Đilas.

Podsetimo, Dragan Šolak, osnivač i suvlasnik United media grupe, postao je jedan od vlasnika engleskog premijerligaša Sautemptona, a režimski mediji su kao po naredbi se obrušili na srpskog biznismena, koji im je meta gotovo svaki dan. Pored uobičajenog repertoara uvreda upućenih prema Šolaku, u čitavu priču je umešan i Đilas, kog mediji pod kontrolom vlasti opisuju kao „stvarnog vlasnika Sautemptona“. Upravo je to razlog zbog čega je Đilas na šaljiv način prokomentarisao svoj dolazak u London.

Pročitajte još...

Podsetimo, Dragan Šolak je kao deo investicione kompanije Sport Republik postao jedan od suvlasnika renomiranog engleskog kluba koji je to potvrdio i zvaničnim saopštenjem.

„Zajedno sa svojim partnerima imam veliko iskustvo u oblasti sporta i zabave, i Sport Republik je osnovan sa ciljem da kombinuje ta ekspertska znanja i donese nešto jednistveno na tržište. Sautempton ima sve kvalitete koje smo tražili u jednoj velikoj sportskoj organizaciji. To je klub sa izuzetnim menadžmentom, izuzetnim razvojem talenata, timom koji igra atraktivan fudbal i koji ima posvećenu bazu navijača. Presrećni smo zbog kompletiranja ove akvizicije, što je prvi korak ka sprovođenju naše investicione strategije. Sautempton će biti temelj organizacije koju planiramo da izgradimo“, naveo je Šolak.

BONUS VIDEO: Dragan Đilas o gradskom budžetu za 2022. godinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar