Foto:Kieran Cleeves / PA Images / Profimedia/Promo/Goran Srdanov/Nova.rs

Dragan Šolak, osnivač i suvlasnik United media grupe, postao je jedan od vlasnika engleskog premijerligaša Sautemptona zbog čega se oglasio i Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

PROČITAJTE JOŠ

Vest je odjeknula širom sveta, a ni prorežimski tabloidi nisu propustiliu priliku da se obruše na srpskog biznismena, koji im je meta gotovo svaki dan.

Ono što je zanimljvio je da pored uobičajenog repertoara uvreda, Dragan Šolak nije vređan u paketu sa predsednikom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom.

To je i sam Đilas primetio, pa je ostavio duhovit komentar na svom zvaničnom tviter profilu.

„Šolak – Đilas, Šolak – Đilas… a kad se kupuje Sautempton Đilasa nigde“.

Podsetimo, Dragan Šolak je kao deo investicione kompanije Sport Republik postao jedan od suvlasnika renomiranog engleskog kluba koji je to potvrdio i zvaničnim saopštenjem.

Ubrzo je i Dragan Šolak potvrdio kupovinu Sautemptona.

„Zajedno sa svojim partnerima imam veliko iskustvo u oblasti sporta i zabave, i Sport Republik je osnovan sa ciljem da kombinuje ta ekspertska znanja i donese nešto jednistveno na tržište. Sautempton ima sve kvalitete koje smo tražili u jednoj velikoj sportskoj organizaciji. To je klub sa izuzetnim menadžmentom, izuzetnim razvojem talenata, timom koji igra atraktivan fudbal i koji ima posvećenu bazu navijača. Presrećni smo zbog kompletiranja ove akvizicije, što je prvi korak ka sprovođenju naše investicione strategije. Sautempton će biti temelj organizacije koju planiramo da izgradimo“, navodi Šolak.

BONUS VIDEO Golovi sa utakmice između Mančester Sitija i Lestera 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram