Mila Popović
Mila Popović Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Mila Popović, članica Glavnog odbora SSP, na Tviteru je postavila fotografiju formulara za prikupljanje kapilarnih glasova, za koje navodi da se skupljaju u JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Taj formular glasi na ime Strahinje Danilovića, koji je inače direktor Beogradskog vodovoda.

Na papiru, čiju je sliku objavila, ima 15 redova i više kolona, u koje se popunjavaju ime i prezime, mesto, adresa iz lične karte i brojevi telefona.

Na dnu tog papira piše napomena da „podnosilac liste kod sebe ostavlja iskopirani primerak i upisane osobe izvodi na glasanje“.

Mila Popović je objavila i printskrin poruke u kojoj se između ostalog navodi da je reč o papiru koji se „od ponedeljka deli po sektorima i službama u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji i to ne više u tajnosti, nego javno“.

„Direktor Bg vodovoda i kanalizacije Strahinja Danilović uplašio se za svoju fotelju, pa već počeo da prikuplja kapilarne glasove za SNS. Samo, nema tih kapilarnih glasova, bugarskih vozova i crnih džipova koji će ih sačuvati od lustracije“, navela je Popović na Tviteru.

Inače, Marinika Tepić, potpredsednica SSP, nedavno je za Nova.rs izjavila da su zaposleni u Poštanskoj štedionici koji prikupljaju kapilarne glasove za SNS i PS Aleksandra Vulina, primorani da obezbede vladajućoj stranci po 40 sigurnih glasova, a svako ko odbije da to učini rizikuje da dobije otkaz. Ona je pokazala sličan formular sa potpisima.

BONUS VIDEO Nesvakidašnja kontrola glasanja u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare