Foto: Nova.rs

"To što se jedan narodni poslanik u Skupštini zalaže 'da nas nema', a svi na to ćute, dokaz je gde živimo", rekao je za Nova.rs predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, reagujući tako na izjavu poslanika iz redova Srpske napredne stranke, Nebojše Bakareca, koji je ranije danas pozvao na likvidaciju Saše Vukadinovića i lidera SSP.

Pročitajte još...

„To što se jedan narodni poslanik i to u Skupštini zalaže „da nas nema“, a svi ostali na to ćute, je dokaz gde živimo. A nas ima i biće naš sve više. I bićemo svaki dan sve glasniji kako bi se istina o ovom kriminalnom režimu što više čula. Što se optužbi na raćun Saše Vukadinovića tiče, on već pet godina radi u mojoj firmi kao pravnik. U pitanju je čovek u čije vreme su ispunjene naše obaveze prema Hagu, u čije vreme su uhapšeni kriminalci poput Joce Amsterdama i u čije vreme je razbijena Šariceva grupa… Kriminalci su bili jedini koji su tada želeli da ga nema. Isti slučaj je i danas“, naveo je Đilas za naš portal.

Podsetimo, ranije danas je poslanik SNS Nebojša Bakarec izjavio u Skupštini Srbije da postoji zavera protiv predsednika Aleksandra Vučića, a uputio je indirektnu pretnju bivšem šefu BIA Saši Vukadinoviću, čiju su fotografiju iz Trsta sa Draganom Đilasom su objavili pojedini tabloidi.

“Šta je drugo nego kovanje zavere? To što je uradio bivši šef BIA je krajnje neprofesionalno i nedopustivo u profesionalnim obaveštajnim odnosima. Zamislite da se bivši šef Federalne službe bezbednosti sastaje sa (Aleksejem) Navaljnim. Znate kako se to rešava u Rusiji? Tako što te više nema”, izjavio je Bakarec u javnom prenosu sednice Skupštine Srbije.

Bakarec je izjavio da postoji zavera protiv predsednika Srbije a prema njegovim rečima cilj je zaštita ugroženih interesa pojedinih lidera opozicije, predstavnika bivšeg režima i pojedinaca iz vladajućih struktura.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare