bakarec
Foto: TANJUG/ NIKOLA ANDJIC

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Bakarec izjavio je u Skupštini Srbije da postoji zavera protiv predsednika Aleksandra Vučića, a uputio je indirektnu pretnju bivšem šefu BIA Saši Vukadinoviću, čiju su fotografiju iz Trsta sa Draganom Đilasom su objavili pojedini tabloidi.

„Šta je drugo nego kovanje zavere? To što je uradio bivši šef BIA je krajnje neprofesionalno i nedopustivo u profesionalnim obaveštajnim odnosima. Zamislite da se bivši šef Federalne službe bezbednosti sastaje sa (Aleksejem) Navaljnim. Znate kako se to rešava u Rusiji? Tako što te više nema“, izjavio je Bakarec u javnom prenosu sednice Skupštine Srbije.

Bakarec je izjavio da postoji zavera protiv predsednika Srbije a prema njegovim rečima cilj je zaštita ugroženih interesa pojedinih lidera opozicije, predstavnika bivšeg režima i pojedinaca iz vladajućih struktura.

Rekao je da prvi imaju interes da zaštite bogatsvo koje su nelegalno stekli do 2012. godine i da se ponovo nasilno vrate na vlast, a drugi imaju cilj da zaštite novostečeno bogatsvo i da zadrže privilegije vlasti i moći. Bakarec je istakao da obe grupe kao glavnu prepreku za ostvarenje svojih mračnih ciljeva vide u predsedniku Vučiću.

On je prethodno objasnio da postoji hronologija zevere:

„… dvogodšnjeg prisluškivanja Aleksandra Vučića, snajperskih puški klana Belivuk, setimo se međusobnih veza klana Belivuk i Dijane Hrkalović, Dejana Milenovća, Aleksandra Kajmakovića, Eleza, Milačiča, Kokeze, Vladimira Vuletiča, Saše Vukadinovića, Dragana Đilasa“…

U međuvremenu, oglasila se i Stranka slobode i pravde čije saopštenje možete čitati OVDE.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar