Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Možemo da nastavimo da živimo u fikciji koju nam režim svakoga dana ponovo pravi ili da se bavimo realnim životom i problemima koje on nosi", izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas razgovarajući sa građanima Požarevca tokom predstavljanja "Plana za dan posle".

„Možemo da pričamo o Mauricijusima, a možemo da pričamo i o Milanu Vujiću koga privode zbog napisanog tvita, Marti koju izbace iz vrtića zbog očevog lajka, Mariji i Mirjani koje otpuste iz škole zato što neće da botuju ili o Jeleni Spirić kojoj lokalni kriminalac povezan sa vlastima u Leskovcu otvoreno preti zbog kritike režima“, rekao je lider SSP u Požarevcu.

Đilas je dodao da on i stranka koju predvodi žele da razgovaraju o ekonomiji, besplatnim udžbenicima i ulaganjima u poljoprivredu.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Mi biramo da govorimo o ovom drugom, da govorimo o ‘Planu za dan posle’ koji će sprečiti da se ikada ovakve stvari ponove. Biramo da govorimo o platama ljudi, ulaganjima u poljoprivredu, o besplatnim udžbenicima i o svim ostalim konkretnim stvarima koje moraju da se urade da bi kada pitate čoveka na ulici kako je odgovorio ‘dobro sam’.

Potpredsednica stranke Marinika Tepić je za to vreme bila u Sremskoj Mitrovici, gde je razgovalarala sa građanima o situaciji u gradu, medijskom mraku, lokalnim političkim koruptivnim vezama i na koji način se to odražava na svakodnevni život.

U šetnji kroz Sremsku Mitrovicu i razgovoru sa građanima prezentovan je „Plan za dan posle“. Reakcije građana su „još jedan dokaz da smo na pravom putu i da vreme slobode i pravde stiže u celu Srbiju i da se Srbija budi“, navodi se u saopštenju SSP.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare