Ivica Dačić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je za Tanjug da u svoje ime i u ime Socijalističke partije Srbije pruza punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u ovim teskim trenucima za nasu zemlju i nas narod.

„Siguran sam da ce Aleksandar Vucic na najbolji mogući način čuvati mir i štiti naše državne i nacionalne interese na predstojećim sastancima u Briselu. Ujedno pozivam predstavnike Evropske unije da jasno ukažu da prištinska strana ne poštuje nijedan dogovor iz Brisela, uključujući i Briselski sporazum, odbijajući da formira Zajednicu srpskih opština, i svojim jednostranim odlukama opasno ugrožava mir“, rekao je on.

Dačić je ukazao da će tok i rezultati sastanka u Briselu odrediti dalje razvoj situacije na Kosovu i Metohiji, i od ključnog su značaja za Srbiju i srpski narod.

„Zato bi svi politicki subjekti u Srbiji trebalo da budu jedinstveni u podrsci predsedniku Vucicu u ovim danima kada se odlucuje prakticno o ratu ili miru na Kosovu I Metohiji“, rekao je Dačić.

BONUS VIDEO: Vučić – Hoće da napadnu sever, pripremaju likvidacije naših ljudi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar