čedomir Jovanović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, danas je prilikom gotstovanja na TV Prva, opisao tog bolesti i svoje dane provedene u bolnici.

„Zahvalan sam svim onima koji su omogućili da budem otac svojoj deci, brat, suprug“, naveo je Jovanović prilikom gostovanja. Predsednik LDP je ispričao da mu je 12 dana januara koje je proveo u bolnici „proletelo kao jedan minut“. Rekao je da je njegova bolest bila posledica koronavirusa.

„Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani. Četiri santimetra krvi jedno plućno krilo, drugo plućno krilo dva i po santimetra krvi, dijafragma potpuno atrofirala, pala na srce. Ceo abdomen puta pet – pet puta veći želudac, tanko, debelo crevo… Osećao sam stalni zamor, malaksalost, povremene bolove u donjem delu pluća. Ispostavilo se da se dijafragma upalila, atrofirala, pala na srce, upala je izazvala i torakalni deo kičme, upala levog i desnog plućnog krila, krvarenja, upalu plućne maramice… haos“, ispričao je Jovanović.

Čedomir Jovanović Foto: Tv Pink

On je rekao da negativan test i izlazak iz bolnice ne znače da ne treba da se pazi, da je veoma važno da se sve postepeno radi i da nema fizičke aktivnosti.

Podsetimo, izvor za Nova.rs je ranije objasnio da lekari danima nisu znali zbog čega Jovanović oseća snažne bolove, te da su sumnjali na ponovno zaražavanje koronavirusom, ali da su svi testovi bili negativni. Ispostavilo se na kraju, kako je tada rekao izvor za naš portal, da ima upalu nerava i kičmene moždine, što, sumnjali su lekari, možda jeste bila posledica koronavirusa koji je Jovanović preležao na leto 2020. godine, potvrdio je izvor.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare