Petar Đurić, Ćale ovo je za tebe Beograd Protest stanara bloka 37. Blok 37, Novi Beograd
Petar Đurić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pokret "Ćale, ovo je za tebe", saopštio je da je kupovinom televizijskih prava za prenos utakmica engleske premijer lige od strane Telekoma Srbije "po ceni od neverovatnih 600 miliona evra Aleksandar Vučić pokazuje da će po svaku cenu braniti svoj imaginarijum koji je napravio".

„Vučić više i ne krije da se ponaša kao bahati sin prebogatog šeika. Verujemo da su na takvo ponašanje značajno uticale i rođendanske žurke šeika Bin Zajeda u Abu Dabiju. Sve to ne bi bio naš problem da je Aleksandar Vučić pronašao ogromno nalazište nafte na porodičnom imanju u Jajincima, međutim kako se troši javni novac, novac svih nas građana naša je obaveza da dignemo glas“, navodi se u saopštenju.

Ovaj pokret dalje navodi da „nema dilemu da će režim sve državne resurse investirati u cilju uništavanja konkurencije na polju medija, a sve u cilju uspostavljanja još većeg medijskog mraka“.

„Na nama je da postavljamo pitanja zašto se kriju informacije o poslovanju Telekoma Srbije od javnosti, kao i po čijem nalogu se ispumpava novac iz državnog preduzeća“, stoji u saopštenju.

 BONUS VIDEO: Petar Đurić o protestu stanara u Bloku 37

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar