Ana Brnabić i Vuk Jeremić Foto:BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/Ivan Dinić/Nova S

Vuk Jeremić i ja znamo da je istina da se 2017. godine nudio da bude predsednički kandidat Srpske napredne stranke, izjavila je za TV Pink premijerka Ana Brnabić i ocenila da je sada zanimljivo gledati kako jedan čovek laže celu naciju, što je, kako tvrdi, paradigma ponašanja opozicije.

Brnabić tvrdi da je 2017. godine sa Jeremićem razgovarala tokom foruma u Beču i da je u noći između 10. i 11. novembra o tome obavestila tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića.

Kako je precizirala, Vučića je informisala o tom razgovoru, jer je Jeremić predložio da on bude predsednik, a da Vučić ostane premijer i da zajedno rade u timu.

„Rekao je da podržava politiku Vučića i da je to najbolji kurs za Srbiju“, prepričala je Brnabić, koja smatra da Jermić sada „brutalno laže“.

Prema njenim rečima, Jeremić je tražio podršku Vučića i da bi postao kandidat za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija.

„Njima je Vučić uvek dobar kada im nešto treba, i najviše na svetu bi želeli da ih Vučić odabere u svoj tim ili da ih podrži za nešto kako bi imali neku vlast. I to nije tako samo sa Vukom Jeremićem“, rekla je Brnabić i dodala da je „tako i sa tajkunskim medijima“.

BONUS VIDEO: LGBT zajednica „gori“, a Ana Brnabić se češlja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare