Foto:BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da njen dolazak u Zaječar, gde se u nedelju održavaju lokalni izbori, nije funkcionerska kampanja.

„Da sam došla prvi put u Zaječar kao predsednica Vlade, onda biste mogli da me optužite za funkcionersku kampanju, ali s obzirom na to da mi je ovo četvrti put, verujem da ne možete“, rekla je premijerka portalu Glas Zaječara.

Ona je kazala da je došla da „skrene pažnju na neke izuzetno važne stvari“, jer je prethodnih dana taj grad posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić je napomenula da za Srpsku naprednu stranku (SNS) „radi van radnog vremena“.

„Ne stidim se što sam član SNS-a i što radim za svoju stranku, ali uvek za nju radim van svog radnog vremena – vikendom i uveče. SNS je u tom smislu dala jedan drugačiji pogled na to šta je funkcionerska kampanja, šta je stranka, a šta je ono što morate da radite za državu“ naglasila je ona.

U Zaječaru i Kosjeriću se u nedelju održavaju lokalni izbori.

Organizacija Transparentnost Srbija objavila je da su najviši državni zvaničnici u poslednjih mesec dana posetili Zaječar i Kosjerić 17 puta, u poređenju sa 22 puta tokom prethodne četiri godine, ocenivši da se radi o funkcionerskoj kampanji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar