Ana Brnabic
Ana Brnabić Foto:TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

Ministarstvo finansija radi na izmenama Zakona o eksproprijaciji i nadam se da će se taj zakon naći na redovnoj sednici Vlade Srbije u četvrtak, rekla je danas premijerka Ana Brnabić u Nišu.

„Ono što je važno je da razgovaraju sa Nacionalnim konventom i sa svima ostalima koji su imali komentare, primedbe i zamerke na zakon, kako bi pokušali da do redovne sednice Vlade promenimo taj zakon u skladu i sa onim što je rekao i naložio predsednik Aleksandar Vučić“, kazala je Brnabić.

Nadamo se, dodala je, da će onda ljudi biti mnogo sigurniji i bezbedniji, ali i da još jednom vide da taj Zakon apsolutno nema nikakve veze ni sa projektom Rio Tinta, ni sa bilo kojim drugim pojedinačnim projektom, već ima veze isključivo sa efikasnom realizacijom javnih kapitalnih investicija, pre svega u puteve i železničku infrastrukturu.

Premijerka i ministarka za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević su u Naučno-tehjnološkom parku u Nišu razgovarale sa predstavnicima Krovne organizacije mladih o izmenama Zakona o mladima i Zakona o volontiranju, kao i o prioritetu mladih za novu Nacionalnu strategiju za mlade.

BONUS VIDEO: Bodrožić: Premijerka potpuni duduk!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar