Igor Brnabic
Foto: N1

Igor Brnabić, brat premijerke Ane Brnabić, nedavno je podneo ostavku na mesto direktora u kompaniji Aseko, koja je godinama unazad sklapala niz poslova sa državom. On za Insajder navodi da je podneo ostavku jer više ne želi da bude tema političke kampanje, te da mu je dosta da bude kolateralna šteta.

„Ja nisam tema cele te kampanje. Aseko nije tema cele te kampanje. Tema te kampanje je Ana Brnabić. Meni je dosta toga da ja budem tu neka koletaralna šteta“, naveo je za Insajder Igor Brnabić.

On je rekao da veoma ceni to što njegova sestra radi i da želi da je podrži.

„I ova ostavka je jedan do načina da je ja podržim. Da sutra ne može niko da kaže evo šta je sada sa sukobom interesa. Evo šta je – ja neću raditi više u Srbiji do daljnjeg, dok god je ona premijerka ja neću biti na ovom tržištu. Da niko više u budućnosti ne bi mogao da mi postavi pitanje da li je nešto bilo fer ili nije bilo fer, da bude sve transpretno i da idemo dalje“, rekao je Igor Brnabić u intervjuu za Insajder.

Intervju sa bratom premijerke gledaćete u trećoj epizodi serijala Insajder „Politika kao biznis, država kao partijski plen“ koja je na programu televizije N1 u četvrtak u 21 sat. u Istoj emisiji videćete i koje firme beleže drastičan rast prihoda u poslovima sa državom, ko iza njih stoji, na kakvim su poslovima angažovane, zašto na tenderima za digitalizaciju javne uprave nema konkurencije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (4)