Foto: N1

Funkcioner i nekadašnji poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio je večeras FoNetu da nije dobio nikakvo obaveštenje, niti obrazloženje o isključenju iz DS.

Božović je u SMS poruci napisao da nije ni znao za odluku Izvršnog odbora DS o svom, ali i isključenju iz stranke Branislava Lečića, Slobodana Milosavljevića i Radoslava Milojčića, dok ga mediji o tome nisu obavestili.

„U Zagrebu sam na sastanku Akademije za razvoj demokratije. Nisam dobio nikakvo obaveštenje, niti obrazloženje“, napisao je Božović.

Prethodno je Radoslav Milojičić Kena za naš portal rekao da je odluka tužna i sramna, te da će nastaviti da se bori u okviru Demokratske stranke, a da odluke koje je doneo Izvršni odbor ne priznaje.

Podsećamo, Izvršni odbor Demokratske stranke isključio je na večerašnjoj sednici četvoricu funkcionera protiv kojih je prethodno pokrenut disciplinski postupak. Pored Milojičića, isključeni su Balša Božović, Slobodan Milosavljević, Branislav Lečić, a Goran Jajić je dobio suspenziju u trajanju od 12 meseci.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare