Boško Obradović, lider Srpskog pokreta "Dveri", prokomentarisao je odlazak Zorane Mihajlović iz Srpske napredne stranke (SNS). Ona je u intervjuu za novine "Nova" rekla da se Vučić toliko promenio da ona više ne želi da bude u SNS-u.

Obradović je rekao da može samo da se nasmeje na tu izjavu Zorane Mihajlović.

– Ja vidim samo njenu evoluciju od „G17 plus“, preko naprednjaka do sadašnje želje da se uhlebi u nekoj prozapadnoj opoziciji. Ona ima zapadne informacije da će naprednjaci biti buduća vlast u Srbiji. Zapad bira Aleksandra Vučića i nema sumnje da su stali iza naprednjačke vlasti zato što su im obećali upravo ovo što rade poslednjih deset godina, a to je priznanje lažne države Kosovo u tim etapama kako su to i radili – kaže Obradović i dodaje da Zorana Mihajlović može da se vrati na vlast u Srbiji samo na NATO tenkovima.

– Ona je potpuno politički irelevantna, nju komentarisati možemo samo u smislu kriminalnih i koruptivnih afera koje su vezane za njene boravke u raznim ministarstvima. Mi sada imamo nove Zorane Mihajlović, poput Dubravke Đedović u sadašnjoj Vladi Srbije koja se sada bavi rasparčavanjem i privatizacijom EPS-a i to je tema. Zorana Mihajlović je prošlost, izuzev u smisli krivične odgovornosti za brojne afere koje su se dešavale u njeno vreme – rekao je Obradović i ponovo dodao da je njen politički povratak moguć apsolutno i jedino na NATO tenkovima u slučaju nekek potpune okupacije Srbije.

– U konteksu toga da Zapad bira vlast u Srbiji, samo sada mora da je primi neko poput Dragana Đilasa, Zdravka Ponoša ili Nebojše Zelenovića, mora da je primi neko, kao što je primo Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić svojevremeno u naprednjačko društvo. Ja verujem da je niko od pomenutih neće primiti, ona samostalno da napravi neku relevantnu političku organizaciju niti je ikad znala i umela, niti to može, znači ostaje jedino da jedino Zapad bukvalno dekretom natera nekog da primi Zoranu Mihajlović u buduću vlast – zaključio je lider Dveri.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Zorana Mihajlović intervju: Šta posle SNS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare