Foto: Zoran Lončarević

Reagujući na intervju koji je Ivan Ivanović dao za Nova.rs, a u kojem spominje lidera Dveri, Boško Obradović je preko Tvitera uputio poziv voditelju i novinarki našeg portala da ga posete u njegovom domu u Čačku i upoznaju njegovu suprugu i decu.

Ivanović je u spomenutom intervjuu rekao da ne može da razume da neki ljudi opravdavaju svoj neizlazak na izbore, tako što kažu da ne mogu da glasaju za Boška Obradovića jer je u fazonu „žena u kujni“.

„Želim da kažem svim građanima Srbije, vaš glas vredi par kobasica i kilo šećera – siđite na jug Srbije da vidite koliko košta glas. Imam jednog prijatelja koji je jedan onako legitimni član urbanog Beograda. Sve je kako treba. On je stalno u tom fazonu, koliko vredi njegov glas. Rekao mi je ne mogu da glasam za Boška Obradovića koji je u fazonu “žena u kujni”, a ja kažem, okej, razumem te, ali kako ti u tim trenucima ne smeta što ti Beograd vodi Goran Vesić? Šta hoćeš da mi kažeš? Da je problem što Boško veruje u Boga, a ne ovi što četiri puta kopaju trg republike i prave haos od grada. Ali ti sediš u svom salonu i razmišljaš o tome kako je Boško Obradović seljak“, rekao je Ivanović u intervjuu za portal Nova.rs.

Obradović je zatim poslao poziv Ivanoviću da ga poseti, zajedno sa urbanim prijateljem i novinarkom, kako bi se bolje upoznali.

„Upućujem javni poziv @veceivan, njegovom urbanom beogradskom prijatelju i novinarki @tvnova_s da budu gosti u našem porodičnom domu u Čačku i upoznaju moju suprugu, decu i svih nas sedmoro Sinđelića kao savremenu srpsku porodicu. Prilika da se bolje upoznamo!“, napisao je Obradović na Tviteru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare