Borko Stefanovic
Borko Stefanović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Dok čekam odgovor o tome ko, koje ljude i gde prijavljuje kako bi pokušali da ukradu još jedne izbore podneću tužbu protiv Aleksandra Vulina za uvrede i laži koje je izneo o meni", naveo je Borko Stefanović, zamenik predsednika SSP.

„Ne bi me iznenadilo da se kao prava kukavica sakrije iza svog nepostojećeg pokreta kako bi platio cenu za laži koje izmišlja kako bi sakrio šta rade“, rekao je Stefanović, a piše u saopštenju SSP.

On je naveo da umesto da ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovori na pitanje koliko ljudi se ovih dana i nedelja organizovano prijavljuje u Beogradu „oglasila se nepostojeća organizacija Pokret socijalista kojim pomenuti ministar kao predsedava“.

„Na moje pitanje izneli su niz besmislenih laži koje me ne mogu pogoditi, jer dolaze od čoveka koji je pasionirani ljubitelj uniformi i proizvoda iz Jovanjice na kojoj nije video, od paradajza, najveću fabriku droge u ovom delu sveta. Kaže Vulin da mi patroliramo po Vračaru a da njemu ne pada na pamet. Nikada to ne bih ni tražio od njega jer znam da on jeste bio ministar policije i vojske ali nije služio vojni rok, pa ne bi ni znao kako se to radi. Za razliku od njega ja sam sa puškom u ruci branio Srbiju“, izjavio je Stefanović.

On je rekao da je neverovatno da o njegovom patriotizmu „sudi čovek koji je kao miljenik Mire Marković nosao hekler na Miloševićevim mitinzima kada je navijao da se narod poliva vodom“.

„Podsetiću ministra Vulina koji se krije iza nepostojećeg pokreta da su njegovi politički idoli postavljali rampu na Drini, a da je vlast, čiji sam i ja bio deo, omogućila našim sunarodnicima da imaju dvojno državljanstvo sa svim pripadajućim pravima. Za razliku od Vulinovog novog gazde, mi nikada te ljude nismo ucenjivali da bi dobili glas. U svoj sili besčašća koje radite zloupotreba ljubavi naših sunarodnika prema matici imaće posebno i istaknuto mesto“, naveo je Borko Stefanović.

Podsećamo, on je izjavio da su dobili informaciju da je u Ulici cara Nikolaja 72 na Vračaru za kratak period prijavljeno 20 građana na prebivalište u Gradu Beogradu, da bi se na taj način SNS-u povećali izgledi za bolji rezultat na izborima“.

BONUS VIDEO Milan Ćulibrk o Vulinovoj špijunaži ruske opozicije, naprednjačkom dežurnom krivcu i redovima od 100 evra 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar