Milica Đurđić i Ana Brnabić
Milica Đurđić i Ana Brnabić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila danas je da će se njena partnerka Milica Đurđić oglasiti o tome da li sa bratom crnogorskog premijera Dritana Abazovića otvara kliniku u nekadašnjoj zgradi BIGZ-a u Beogradu i da nema potrebe da ona priča o tome.

„Moja partnerka je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život i ja sam sigurna da će se ona oglasiti po tom pitanju, tako da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Srbije da pričam o tome“, kazala je Brnabić u Vladi Srbije odgovarajući na novinarsko pitanje da li su tačni medijski napisi da njena partnerka otvara kliniku sa Džihanom Abazovićem.

Premijerka je rekla da joj je zanimljivo i da je ne iznenađuje da se „prvo piše, a onda pita o tome“.

„Tako da je, kao i u mnogim pričama, to postala istina, pa ko se seti da pita, pita. Ja se vama zahvaljujem što ste pitali“, kazala je Brnabić.

Mediji su nedavno objavili da će u bivšoj zgradi BIGZ-a biti otvorena klinika čiji će vlasnici biti brat crnogorskog premijera i partnerka premijerke Srbije.

Zgradu BIGZ-a su prošle godine kupile firme Marera Real Estate Partners i Marera Properties, u medijima predstavljene kao ruske firme, a koje se dovode u vezu sa ministrom finansija Srbije Sinišom Malim.

BONUS VIDEO -Kako će izgledati zgrada BIGZ-a nakon rekonstrukcije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare