Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić reagovao je u izjavi za Nova.rs na izjavu Aleksandra Vučića da želi da bude ispitan na poligrafu vezano za sve oko slučaja Jovanjica.

Predsednik Srbije poručio je sinoć da je spreman da na poligrafu odgovori na sva pitanja vezana za aferu „Jovanjica“, s kojom se njegova porodica protekle dve i po godine dovodi u vezu.

„Ja ću da pozovem sve vas, dovedite kojeg god poligrafistu i na svako pitanje za “Jovanjicu” sam spreman da odgovorim. Već sam bio na poligrafu za gluposti koje su izgovarali. Naći ću uvek dovoljno vremena, neću da pijem sedative, da donosim medicinske nalaze”, rekao je Vučić.

Kako je dodao, na sva pitanja u vezi sa “Jovanjicom” bi odgovorio.

“Mislim da je to fer i odgovoran odnos prema građanima. Posle toga bismo tražili napuštanje političke scene onih koji su obmanjivali narod. Važno je da se u politici držite principa stvarnih, a ne da jednu laž zatrpavate drugom. Na kraju stvari isplivaju na površinu, oko svega”, kazao je predsednik države.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle ove izjave oglasio se i Miroslav Aleksić:

„Rijaliti s Vulinovim poligrafom koji najavljuje Vučić samo potvrđuje njegov strah od epiloga slučaja Jovanjica. Boji se istine i pokušava da na svaki mogući način pobegne od lične odgovornosti za sve afere u drzavi, pa i Jovanjicu. Takođe, nastavlja da gazi insitucije, presuđuje, hapsi i smatra da jedini ima pravo na istinu. On toliko laže svakog dana da istinu izgovori samo kad pogreši, i to može da vidi svaki čovek u ovoj zemlji bez bilo kog poligrafa. Ako je već toliko hrabar neka to pokaze u duelu na RTS na temu Jovanjice. Verujem da mu je to dosta lakše da organizuje“, poručuje potpredsednik Narodne stranke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar