Podeli
Foto: Facebook

Milorad R. (49), koji je ubijen u noći između srede i četvrtka u Železniku, najverovatnije je prvo pretučen, a potom zadavljen žicom. 

Prema pisanju beogradskih medija, sumnja se da su Milorada R. najpre napadači pretukli, a potom da su ga zadavili. Navodno, policija traga za dvojicom napadača koji se sumnjiče da su počinili zločin.

Inače, telo ubijenog muškarca kobnog jutra pronašao je njegov prijatelj, koji je odmah pozvao policiju. Istraga ovog zločina zasad ide u nekoliko pravaca.

Pročitajte još:

Prema prvoj verziji, sumnja se da je Milorad R. ubijen, jer je, navodno, pozajmljivao novac na kamatu, te da je dužnik odlučio da se ovako “obračuna” sa njim.

Sa druge strane, prema drugoj verziji, sumnja se da je veče pre zločina ubijeni Milorad R. sedeo s poznanicima, koji su od njega tražili da otkrije gde krije štek s novcem. Ipak, nakon što je odbio, oni su ga pretukli i ubili.

Podsetimo, stravični zločin dogodio se u Ulici Ratka Resanovića 13 B. Reč je o zgradi u kojoj živi tek nekoliko stanara i koja nije do kraja završena. Kako su mediji preneli, ubijeni se bavio zanatskim poslom, a tokom jučerašnjeg dana, policija je sa mesta zločina izuzela i automobil marke “mercedes”, koji je najverovatnije pripadao žrtvi i koji je poslat na veštačenje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar