Automobil Milorada R. (49) čije je telo pronađeno jutros u stanu u Ulici Ratka Resanovića u Železniku i za koga se sumnja da je zadavljen tokom spavanja, odnet je na pregled, odnosno veštačenje.

Policijske ekipe od jutros se nalaze na terenu u pomenutoj zgradi, gde je još uvek u toku uviđaj. Inače, prema prvim informacijama Milorad R. je najverovatnije zadavljen na spavanju tokom noći.

Vozilo JP „Parking servisa“ došlo je oko 14,15 ispred zgrade u kojoj se zločin dogodio, kako bi preuzelo „mercedes“ koji je najverovatnije pripadao ubijenom muškarcu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Telo ubijenog muškarca pronašao je njegov prijatelj, koji je odmah obavestio policiju. Prema prvim informacija, sumnja se da motiv ubistva bio novac.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ubijeni muškarac se bavio zanatskim poslom, odnosno radio je kao keramičar, a prema rečima meštana on je u stanu u pomenutoj zgradi živeo sam dok mu je supruga u Austriji.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Iako se prvobitno navodilo da je pomenuta zgrada u koj se zločin dogodio napuštena, odnosno da u njoj nema stanara , komšije kažu da je u njoj naseljeno nekoliko porodica  koje su odlučile da same završe objekat, jer je investitor od toga odustao.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar