Foto: Facebook

Kako nezvanično saznajemo, Milorad Radenković (49) zadavljen je žicom dok je spavao zato što je trgovao sa zelenašima.

Pročitajte još:

Naša ekipa obišla je jutros mesto zločina u beogradskom naselju Želenik, gde je u stanu u nedovršenoj zgradi pronađeno telo Milorada Radenkovića (49).

Nezvanično smo saznali da je najverovatnije ubijen tokom noći, kao i to da je zadavljen žicom dok je spavao.

Na mestu zločina zatekli smo ekipu forenzičara, a vozilo „Parking servisa“ odnelo je žrtvin auto, koji će takođe pregledati veštaci.

Telo ubijenog muškarca pronašao je njegov prijatelj, koji je odmah obavestio policiju. Sumnja se da motiv ubistva bio novac, odnosno da je ubijen zato što je „trgovao sa zelenašima“, kako nam je nezvanično rečeno.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

 

Na svom Fejsbuk profilu, ubijeni Milorad Radenković naveo je da je poreklom iz Okruga Gornjeg u Splitsko – Dalmatinskoj županiji, a oglašavao je i svoje keramičarske usluge.

Komšije potvrđuju da je radio kao keramičar, a navode i da je on u stanu zgrade u ulici Ratka Resanovića živeo sam dok mu je supruga u Austriji.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Iako deluje da je zgrada u kojoj se zločin dogodio napuštena, odnosno da u njoj nema stanara , komšije kažu da je u njoj naseljeno nekoliko porodica koje su odlučile da same završe objekat, jer je investitor od toga odustao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar