Foto:EPA-EFE/Tino Romano/Privatna arhiva

Prema novoj rekonstrukciji italijanske policije, Zlatan Vasiljević je u Vićenci prvo ubio svoju sadašnju partnerku Gabrijelu Serano, a zatim je sa njenim telom u vozilu otišao do bivše partnerke Lidije Miljković i ispalio šest hitaca u nju.

Zlatan Vasiljević je prvo ubio Gabrijelu Serano, a potom i bivšu suprugu Lidiju Miljković, pišu italijanski mediji.

Sa prvom žrtvom, Gabrijelom Serano, poreklom iz Venecuele, Vasiljević je prekinuo vezu nekoliko meseci nakon rastave od Lidije Miljković.

Prema rekonstrukciji istražitelja, Vasiljević je juče rano ujutru pozvao Gabrijelu i ubedio je da mu se automobilom pridruži od Rubana (Padova) do Vićence. Odvezao se sa njom do okruga Vigonja u Vićenci i ubio je jednim hicem u potiljak.

Pročitajte još:

Sa telom žene još uvek u automobilu, stigao je preko Vigonje i sačekao dolazak svoje bivše žene, ubivši je pištoljem. U tom trenutku je krenuo ka obilaznici Vićence i izvršio samoubistvo istim pištoljem, nakon čega ga je policija pronašla.

Podsetimo, do sada se verovalo da je Zlatan prvo sačekao Lidiju na parkingu škole, nakon što je odvezla decu a zatim je upucao. Nakon toga je navodno otišao sa Gabrijelom, ali ispostavilo se kao neistina.

Gabrijela je tri nedelje pre tragedije zvala bivšeg muža i zamolila ga da priča sa Zlatanom, jer je uplašena da će je ubiti.

„Zvao sam Zlatana jer se Gabrijela plašila da ne bude ubijena jer ga je ostavila. Rekao sam mu da više ne traži majku naših ćerki, on je počeo da plače, obećao je da će je se kloniti i molio me je da ga ne povredim“, ispričao je Gabrijelin bivši muž, a pišu italijanski mediji.

Zlatan je odranije poznat po svom nasilju prema ženama, a 2019. godine mu se sudilo jer ga je Lidija prijavila.

BONUS VIDEO: Uviđaj na mestu ubistva na Banjici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar