Gabrijela Serano Foto:ilgiornaledivicenza.it

Gabrijela Serano, druga žrtva Zlatana Vasiljevića, koji je bivšu partnerku Lidiju Miljković i Gabrijelu surovo ubio u VIćenci, strahovala je i ranije za svoj život. Kako pišu italijanski mediji, ona je pre tri nedelje pozvala bivšeg muža i rekla mu da se plaši da će je Zlatan ubiti ako ga ostavi, te ga je zamolila za pomoć.

Zlatan je sa Gabrijelom započeo vezu pre nekoliko meseci, a nesrećna žena je iza sebe imala brak u kojem je trpela nasilje.

Upravo je on upoznao sa svojom advokaticom Aleksandrom Neri, kojoj je ispričala o problemima i maltretiranju koje je trpela, zbog čega su na sudu pokrenuta dva postupka.

Advokatica je prokomentarisala i da su, prema informacijama koje ona poseduje, Gabrijela i Vasiljević prekinuli vezu.

„Ne znam zašto su bili zajedno. Prema onome što ja znam, njih dvoje su prekinuli vezu, nisu se više zabavljali. Ne znam zbog čega su bili zajedno u automobilu“, rekla je.

„Rekao sam mu da više ne traži majku mojih ćerki“

Gabrijela je tri nedelje pre tragedije zvala bivšeg muža i zamolila ga da priča sa Zlatanom, jer je uplašena da će je ubiti.
„Zvao sam Zlatana jer se Gabrijela plašila da ne bude ubijena jer ga je ostavila. Rekao sam mu da više ne traži majku naših ćerki, on je počeo da plače, obećao je da će je se kloniti i molio me je da ga ne povredim“, ispričao je Gabrijelin bivši muž, a pišu italijanski mediji.

Zlatan je odranije poznat po svom nasilju prema ženama, a 2019. godine mu se sudilo jer ga je Lidija prijavila.

Pročitajte još:

On je tada Lidiji naneo teške telesne povrede glave, od kojih se jedva oporavila. Izrečena mu je mera zabrane pristupa.

Rečenica koju je Lidija Miljković, Srpkinja koju je u sredu ubio bivši suprug u Vićenci, izgovorila pre dve godine tokom suđenja Zlatanu Vasiljeviću, danas izaziva jezu.

„Uvek sam se plašila, ako kažem nešto sa čime se on ne slaže, šta će biti dalje… Uvek sam se plašila. ako me ubije – šta će biti sa mojom decom“, reči su koje je Lidija rekla tokom suđenja njenom bivšem partneru, pišu italijanski mediji.

Podsetimo , Lidija je u sredu odvezla dvoje dece u školu i dok je sedela u svom automobilu i spremala da krene kući, ubica joj je prišao. On je pucao u nju dok je još bila u vozilu, saopštila je policija.

Nekoliko sati kasnije pronađen je mrtav u zaustavnoj traci obilaznice. Pored njega, nalazilo se telo druge žene, njegove nove partnerke. Prema istražiteljima, ubio je i nju a zatim sebi oduzeo život.

BONUS VIDEO: Uviđaj na mestu ubistva na Banjici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar