Foto: Instagram/misssanjapapic

Manekenka Sanja Papić, supruga advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, oglasila se na društvenim mrežama nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko dana rekao da su se u poslednjih nekoliko godina dogodila tri ubistva osoba koje su u to vreme bile na merama, i da je jedan od njih i ubijenih advokat.

Nakon izjave predsednika Srbije, javnost je odmah posumnjala da je reč o advokatu Ognjanoviću, koji je ubijen u julu 2018. godine ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu. Godinama se nagađalo o tome ko bi mogao da stoji iza njegovog ubistva, ali nikada nije bilo konkretnih rezultata.

Nakon nekoliko godina ćutanja, oglasila se i bivša mis Srbije i Crne Gore i supruga advokata, Sanja Papić, koja je podelila na Instagramu da je njen muž bio na merama u vreme ubistva.

„Dakle, ko je potpisnik mera i ko je nalogodavac da moj pokojni suprug, advokat Miša Ognjanović bude na merama“, pisalo je u jednoj objavi.

U drugoj, ona je prenela tvit koji glasi:

Foto:printscreen/instagram@misssanjapapic

„U poslednjih nekoliko godina dogodila su se dva ubistva advokata, Vladimira Zreleca i Dragoslava Miše Ognjanovića, i predsednik nam je otkrio da su pripadnici MUP ili BIA gledali likvidaciju jednog od njih dvojice i apsolutno ništa nisu preduzeli.“

Ona se inače oglasila i kratko za medije i rekla da je ona na Instagramu podelila ono što je izašlo u javnosti, kao i da se nada da će konačno doći do konkretnog pomaka u istrazi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar