Foto: Printscreen, TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujuću u jutarnjem programu Televizije Pink istakao je da je Ministarstvu unutrašnjih poslova i te kako stalo da se pronađe nestali mladić iz Splita i da MUP Srbije neće stati sa potragom dok se god konačna istina ne sazna.

„Juče smo, pomoćnik direktora policije Veselin Milić i ja, primili visoku delegaciju hrvatskog MUP-a i razgovarali, razmenili informacije i radimo dalje. Ja se nadam da su naše kolege iz Hrvatske zadovoljne našom istragom, uostalom kad se budemo ponovo videli, oni će nam reći. Nema nikoga kome je više u interesu, naravno osim porodice, stalo da dođe do istine od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Svakom pripadniku Ministarstva unutrašnjih poslova, od ministra do ronilaca u Žandarmeriji, Veselina Milića kao načelnika Policijske uprave za grad Beograd, svakom tom dobrom čoveku koji zaista iskreno i uporno radi već danima, stalo je da nađe tog mladića. Ne mogu da iznosim pretpostavke, istraga je otišla u jednom pravcu“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Pročitajte još:

„Mi i danas pretražujemo reku Savu i deo dunavskog akvatorija, iako je prošlo puno vremena, nećemo stati dok ne pronađemo nešto. Ko što nismo prestali da rešavamo slučajeve koji su stari po deset godina. Nema tu govora mi ćemo dati sve od sebe. Sve obale se pretražuju. Kad god dobijemo bilo kakvu ili polu ili neproverenu informaciju mi proveravamo.

Beograd je siguran grad. U Beogradu se takve stvari ne dešavaju, u ovom gradu niko ne napada nikoga zbog nacije ili zato što je gost grada. Mi hoćemo da potvrdimo da je Beograd bezbedan grad, ali mi bismo to uradili bez obzira da li je državljanin naš ili strani“, istakao je ministar policije.

Ministar Vulin se zahvalio ocu nestalog mladića i istakao da je on vrlo korektan i da nije siguran da bi bilo ko u takvoj situaciji uspeo da sačuva prisebnost i da se ponaša na prvom mestu kao čovek koji razume i ceni rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji danonoćno rade na pronalasku njegovog sina.

BONUS video: Skandiranje Vulinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare