Matej Periš Foto: MUP Hrvatske

Splićanin Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a potraga za njim ušla je u 12. dan. Hrvatski mediji nedavno su objavili novu fotografiju Periša i to dok je sa društvom bio u kombiju i išao ka Srbiji.

Periš je 30. decembra sa društvom došao u Beograd, kako bi proslavili Novu godinu. Poslednji put je viđen u klubu „Gotik“, gde se provodio sa društvom.

Hrvatski Večernji list objavio je novu fotografiju Periša, dok se sa društvom kretao ka Beogradu, Srbiji.

Kako prenosi taj portal, grupa od sedam mladića iz Splita prvo je automobilima otišla u Zagreb, a zatim su tamo unajmili kombi s kojim su krenuli 30. decembra u Beograd gde su iznajmili apartman.

Pročitajte još:

Podsetimo, Matej je u Beograd, sa prijateljima, stigao 30. decembra. Smestili su se u posle podnevnim satima, nakon čega su otišli u restoran „Ambar“ u Beton hali na večeru. Nakon toga, krenuli su dalje, u izlazak.

Provodili su se u poznatom prestoničkom klubu „Gotik“, da bi oko tri sata posle ponoći Matej napustio klub iz nepoznatih razloga. Nakon toga je usnimljen je na nekoliko lokacija, od strane nadzornih kamera. Sa Matejem su kobne večeri bili njegovi prijatelji, zvanično, pod imenom i prezimenom, oni su od dana nestanka nisu oglašavali.

BONUS video: Rekonstrukcija kretanja nestalog Splićanina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar