Foto: Privatna arhiva/Foto: PHOTO / Alamy / Profimedia/Shutterstock/Natalya Volchenkova

Budvanska policija podnela je prekršajnu prijavu protiv Beograđanina Uroša Panića (24) jer se skupocjenim BMW-om vozio suprotnom trakom u centru grada. To je Vijestima nezvanično potvrđeno u budvanskoj policiji.

Uroš Panić sin je Petra Panića zvanog Pane, koga srpski mediji povezuju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da su u kumovskom vezama, pišu Vijesti.

U prekršajnoj prijavi u koju si Vijesti imale uvid, navodi se da se Panić u noći između petka i subote u 3,40 sati iza ponoći u centru Budve kretao kolovoznom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera, kada su ga primetili policijski službenici koji su bili u drugom automobilu. Centar bezbednosti podneo je prekršajnu prijavu zbog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja. Sud za prekršaje kaznio je Panića novčanom kaznom od 300 evra.

O bahatom ponašanju mlađeg Panića pisali su mediji u Srbiji. Tako, krajem aprila Nova.rs piše da je Uroš poznat po bahatom ponašanju, koju demonstrira na ulicama Beograda.

“Na velikom broju video snimaka koje nesebično objavljuje, vidi se kako vozi skupocene automobil velikom brzinom, znatno preko ograničenja, ignoriše policiju, a nerijetko i snima službenike MUP dok ga legitimišu i ismeva ih. Sudeći po tome koliko ovo ponašanje dugo traje, te da je javnost sa njim upoznata preko mnoštva snimaka na internetu, stiče se utisak da niko ne želi ili nema dovoljno hrabrosti da u sklopu svojih ovlašćenja stane ovakvom ponašanju na kraj. Na jednom od video snimaka koje je objavio na TikToku vidi se mladi Panić kako sa policijskom palicom po gradu zaustavlja automobile i autobuse. I to je samo jedan u nizu video snimaka kojim pokazuje svoju nedodirljivost”, pisala je Nova.rs

Bonus video: Ovo je radionica koju reketira Vučićev kum

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare