Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

Policija je sinoć oko 21.30 časova kod uključenja na auto-put Beograd-Šid zaustavila automobil marke „reno laguna“ kojim je upravljao
muškarac (23).

Daljom kontrolom utvrđeno je da je pozitivan na kanabis, kao i da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila. Bez vozačke dozvole „renoom“ je upravljao i dvadesetdvogodišnji muškarac koga su noćas sat posle ponoći „presretači“ zaustavili na auto-putu Beograd-Šid dok je vozio brzinom od 116,4 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i kanabis. Iz saobraćaja je noćas oko 2.30 časova isključen i devetnaestogodišnji vozač „fijata“ koga su saobraćajni policajci zaustavili u Juhorskoj ulici na Paliluli. On je, takođe, upravljao vozilom bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram