Foto:BETAPHOTO/MUP SRBIJE

Kraljevačka policija je tokom proteklog vikenda iz saobraćaja isključila sedam vozača, od kojih trojicu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jednog koji je odbio testiranje i trojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

U saopštenju Policijske uprave Kraljevo precizira se da je policija je u Dositejevoj ulici zatekla 43-godišnjeg muškarca koji je “opelom“ upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Vrnjačkoj Banji zaustavljen 22-godišnjak koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa. U Žičkoj ulici u Kraljevu policija je isključila iz saobraćaja 25-godišnjeg muškarca koji je, pod dejstvom kanabisa, upravljao „citroenom“. Takođe, iz saobraćaja je isključen i 22-godišnji vozač „tojote“ koji je odbio da se testira, a koji je zaustavljen u Vrnjačkoj Banji.

Saobraćajna policija je u Vrnjačkoj Banji zaustavila dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao „fijatom“ sa 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil „alfa“ sa 1,69 promila alkohola. U Proleterskoj ulici na području grada Kraljeva, zatečen je tridesetdvogodišnjak koji je vozio „reno“, takođe, sa 1,69 promila alkohola u organizmu. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar