Foto: Printscreen/YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY

Jovana Grgurević voditeljka TV Happy, jutros je dala izjavu u policiji u svojstvu građanina u vezi sa aktuelnim slučajevima seksualnog zlostavljanja. Ona se, kako kaže, raspitala oko pomoći u vezi sa trećim slučajem, a o čijim saznanjima nije želela da govori, kako bi cela priča dobila pravni kredibilitet, potvrdila je našem portalu Grgurević.

Jovana je u emisiji progovorila o čoveku, „koga su deca volela“ i koji je bio prisutan u našem detinjstvu, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

„Postoji treći na ovom spisku koji će mnogima da sruši ideju o detinjstvu. To je javna tajna i ja ne mogu da izgovorim, imam samo nekoliko svedoka telefonskih razgovora. U njega se cela Srbija kune. To je još u fazi istraživanja. Da li ćemo da srušimo kockice iz našeg detinjstva“, rekla je Grgurević i dodala:

„Ovaj je sledeći, ako ga srušimo završili smo zauvek“, rekla je ona na kraju emisije.

U izjavi za Nova.rs Jovana Grgurević kaže da nije tačno da je bila na saslušanju u policiji i da je to novinarska greška.

„Na saslušanju nisam bila, već sam se čula sa policijom da dam izjavu o mojim saznanjima za ove aktuelne slučajeve i da se raspitam, odnosno da mi pomognu, kako da se ponašam dalje u trećem slučaju. Svoja saznanja o trećem slučaju nisam želela da prenesem, dok mi ne kažu šta mi je potrebno i kako da se ponašam i šta da prikupim, kako bi cela priča dobila pravni kredibilitet“, kaže Jovana, koja je dodala da je u policiji bila jutros oko 7.40 sati.

„Ispostavilo se da je inspektorka Vesna zaista jedna neverovatna osoba i da je svim srcem u tome“, objašnjava voditeljka.

Ona kaže i da je jutros bila u policiji i priključila se izjavom za ova dva aktivna slučaja (Milena Radulović i Iva Ilinčić) i profesionalno se raspitala kakva je dalja procedura i šta treba sve od dokaza za treći slučaj.

„Ne smem više ništa da pričam. Kada budem našla sve što mi treba, prvo ću opet ići kod inspektorke i onda to dobija realno kredibilitet i može da se radi. Otišla sam da pitam ženu za stručni savet, kako dalje da se ponašam“, zaključila je Grgurević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare