Veljko Belivuk i Ritopek Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/MUP Srbije

U Specijalni sud popodne je doveden i Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku, koji prethodnom suđenju nije prisustvovao jer je bio u izolaciji zbog korona virusa.

Na današnjem suđenju Belivuku pročitana je druga optužnica, a u toku je pauza posle koje bi optuženi trebalo da se izjasne o krivici, piše Kurir.

Pripremno ročište Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovim saradnicima zbog sumnje da su počinili sedam zverskih ubistava danas ulazi u završnicu, čitanjem druge optužnice koja ih tereti za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Pročitajte još:

Pored Belivuka i Miljkovića za ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića optuženi su Vlado Draganić, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Vladimir Grek i Aleksa Stošić, Senad Rešović i Dragan Mitrović i dvojica okrivljenih saradnika Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin.

Optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal obuhvaćen je i Senad Rešović, pripadnik grupe koji je uhapšen oktobru, dok su svi ostali optuženi u pritvoru od 4. februara 2021. godine i prvom optužnicom, po kojoj se terete za pet teških ubistava, trgovinu drogom, otmice, silovanje i oružje.

VIDEO: Dovođenje Belivuka i njegove ekipe u Specijalni sud 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar