Foto: E-Stock_Nenad_Milosevic

Veljko Belivuk, Marko Miljković i drugi pripadnici njegove kriminalne grupe, dovedeni su u Specijalni sud u Ustaničkoj ulici na pripremno ročište koje je zakazano za danas. Optužnicom tužilaštva za organizovani kriminal oni se terete za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Pored Belivuka i Miljkovića za ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića optuženi su Vlado Draganić, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Vladimir Grek i Aleksa Stošić, Senad Rešović i Dragan Mitrović i dvojica okrivljenih saradnika Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin.

Foto: E-Stock_Nenad_Milosevic

Optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal obuhvaćen je i Senad Rešović, pripadnik grupe koji je uhapšen oktobru, dok su svi ostali optuženi u pritvoru od 4. februara 2021. godine i prvom optužnicom, po kojoj se terete za pet teških ubistava, trgovinu drogom, otmice, silovanje i oružje.

Takođe je obuhvaćen i Dragan Mitrović koji je uhapšen kada i Rešović, ali zbog sumnje za saizvršilaštvo u ubistvu Zdravka Radojevića, koje je već je obuhvaćeno pomenutom, potvrđenom optužnicom protiv Belivukove grupe.

Foto: E-Stock_Nenad_Milosevic

Pripadnici klana, koji se odranije nalaze u pritvoru, dovedeni su danas uz pojačano obezbeđenje u sud u Ustaničkoj ulici u Beogradu, gde je zakazano pripremno ročište u ovom postupku.

Bonus video: Napad na Miloša Vazuru i njegovo obezbedjenje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar