Foto: Printscreen/YouTube/Lokalne novine

Vozač saniteta Hitne pomoći Dušan Marjanović spasao je život novorođenčetu koje je sinoć pronašao u kontejneru u obrenovačkom naselju Rajkovac, nedugo pošto je u GAK Višegradska prevezao pacijentkinju (23) zbog ginekoloških tegoba. Nakon što se ispostavilo da se devojka porodila, ekipa Hitne pomoći je krenula u potragu za bebom, koju je slučajno pronašao vozač Marjanović, bačenu u krvave kese.

On je u izjavi za „Lokalne Novine Obrenovac“, do detalja oipisao šta se sinoć događalo od trenutka kada su preuzeli pacijentkinju i prevezli je na GAK.

– Ja sam ženu odvezao zbog ginekoloških problema u Višegradsku, a kada sam se vratio ispostavilo se da imamo hitan teren u Rojkovcu gde je navodno pronađena beba. I policija je došla na lice mesta. Tražili smo i kako ništa nismo našli policija je otišla do stana kako bi saznali gde je beba bačena. Ja sam ostao kod saniteta i kao da me je nešto teralo da preturam po kontejneru. U jednoj crnoj kesi sam našao stvari koje su bile krvave. Počeo da da vadim smeće iz kontejnera, međutim, u prvom kontejneru ništa nisam našao sem stvari – ispričao je Dušan za Lokalne novine Obrenovac.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare