Beba
Foto: Nenov Brothers Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Vest da je u obrenovačkom naselu Rojkovac u kontejneru pronađena tek rođena beba šokirala je sve u Obrenovcu, a priča o tome se i dalje ne smiruje, nego su se pojavile čak dve verzije kako se to dogodilo.

O tome ko je bacio tek rođenu devojčicu sa kesom u kontejner i dalje nije sasvim jasno.

Za sad postoje dve verzije, o tome šta se dogodilo u Obrenovcu.

Prema prvoj koju je dvadesettrogodišnja devojka iz Obrenovca ispričala kad je primljena u GAK Višegradska, ona je rekla da se porodila u stanu u Obrenovcu i da je njena majka bacila bebu u kontejner ispred zgrade.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, njena majka je negirala navode svoje ćerke da je ona bacila bebu u kontejner, i tvrdila da je to uradila njena ćerka.

Ko je zaista bacio tek rođenu devojčicu obrenovačka policija i dalje istražuje i proverava sve informacije i detalje ove priče.

Podesetimo, slučajni prolaznici koji su prolazili kroz Ulicu Kralja Milutina u naselju u Rojkovac u Obrenovcu začuli su dečiji plač koji je dopirao iz plastičnog kontejnera. Alarmirana je obrenovačka policija koja je u kontejneru otkrila tek rođenu bebu u najlonskoj kesi. Obrenovačka Hitna pomoć je devojčicu prevezla za Beograd i ona se nalazi u dobrom stanju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar