Odmah nakon saobraćajne nesreće na Mirijevskom bulevaru, u kojoj je poginula Zlata Ž. kada je na nju naleteo BMW usled neprilagođene brzine, svedoci su se sukobili sa policijom tvrdeći da su priveli pogrešnu osobu, odnosno suvozača auta, te da je mladić koji je upravljao automobilom pobegao.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nesrećnu ženu pokosio je automobil u trenutku dok je išla ka obližnjoj radnji, a nesreća se dogodila naočigled njenog supruga, koji je bio samo 100 metara dalje. Ona mu je, kako nam je ispričao, rekla da će svratiti do radnje i da će ga odmah stići, a da on nastavi dalje.

„Bio sam udaljen oko 100 metara i video sam kako automobil BMW juri niz ulicu. Pomislio sam da će nekoga da ubije. Tada sam čuo jak udarac i odmah sam pozvao ženu, ali se ona nije javljala“, ispričao je nesrećni čovek za naš portal.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Zlata Ž. je preminula na licu mesta, a policija je privela jednu osobu. Međutim, svedoci su se pobunili, tvrdeći da je priveden suvozač, a ne vozač koji je odmah pobegao.

Došlo je do prilično žustrog verbalnog konflikta između svedoka i policije, što su zabeležile naše kamere.

Podsetimo, prema prvim informacijama, veruje se da je do saobraćajke došlo usled neprilagođene brzine. BMW je izleteo sa kolovoza, udario u stub javne rasvete i pokosio Zlatu Ž. Na lice mesta pristigli su članovi njene porodice, vidno potreseni tragedijom.

Bonus video: Klima zapalila stan u Užicu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare