Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na Mirijevskom bulevaru, kada je automobil marke BMW usled neprilagođene brzine sleteo sa kolovoza, nastradala je žena pešak, a svedoci koje smo zatekli na licu mesta ispričali su za portal Nova.rs da je policija privela pogrešnu osobu, odnosno suvozača.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Mladić koji je vozio, koji inače ima oko 19, 20 godina i znamo da je iz Višnjice, došao je zapravo da proba automobil zbog kupovine. Međutim, kada je došlo do nesreće, on je pobegao sa lica mesta, a policajci su priveli pogrešnu osobu, odnosno suvozača“, kaže svedok za naš portal.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prema njegovim tvrdnjama, policija je bila nasilna prema suvozaču, jer su ga navodno terali da prizna da je on bio za volanom BMW. Ove informacije potvrdilo je više svedoka sa kojima smo razgovarali u Mirijevskom bulevaru.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prema prvim informacijama, veruje se da je automobil sa kolovoza sleteo usled neprilagođene brzine, prilikom čega je naleteo na pešaka. Nesrećan žena nastradala je na licu mesta.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, na automobilu je uočljiva velika materijalna šteta, a okupljeni svedoci su burno reagovali i posvađali su se sa policijom. Pored toga, leš nesrećne žene leži pokriven na trotoaru, a lice mesta uopšte nije ograđeno trakama, tako da ga pešaci preskaču.

Uviđaj je i dalje u toku.

Bonus video: Kamion za odnošenje smeća usmrtio bicikliskinju

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar