Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Išli smo da obavimo nešto i ona mi je rekla da ide do radnje. Kazala mi je idi ti, a ja ću da te stignem. Bio sam udaljen oko 100 metara i video sam kako automobil BMW juri niz ulicu. Pomislio sam da će nekoga da ubije. Tada sam čuo jak udarac i odmah sam pozvao ženu, ali se ona nije javljala..."

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ovim rečima, za portal Nova.rs, saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradala Zlata Ž. opisuje njen suprug koji se nalazio u neposrednoj blizini.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prema prvim informacijama sa lica mesta, automobil marke BMW sleteo je s kolovoza usled neprilagođene brzine i pokosio Zlatu Ž. koja je preminula na licu mesta.

Kako su svedoci ispričali za naš portal, policija je odmah stigla na lice mesta, ali su priveli pogrešnog muškarca.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Mladić koji je vozio, koji inače ima oko 19, 20 godina i znamo da je iz Višnjice, došao je zapravo da proba automobil zbog kupovine. Međutim, kada je došlo do nesreće, on je pobegao sa lica mesta, a policajci su priveli pogrešnu osobu, odnosno suvozača“, kaže svedok za naš portal.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prema njegovim tvrdnjama, policija je bila nasilna prema suvozaču, jer su ga navodno terali da prizna da je on bio za volanom BMW.

Telo nesrećene žene i dalje leži na trotoaru, a u nepsorednoj blizini je i automobil marke BMW na  kom su uočljiva oštećenja.

Na lice mesta stigao je i sin nastradale žene Denis Ž.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Situacija je prilično napeta, budući da su se svedoci i rođaci privedenog muškarca verbalno suprotstavili policiji, tvrdeći da su uhapsili pogrešnog i da su ga pritom fizičkom silom primoravali da prizna da je on vozio.

 

Bonus video: Kineski tržni centar u plamenu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare