Foto: Nova.rs

Da "Oko sokolovo" radi po dvostrukim aršinima svedoči i ovaj video koji je snimio naš reporter. Posao ovog "svevidećeg" vozila je da kažnjava one koji parkiraju nepropisno, ali očigledno je da to pravilo ne važi za sve. Posebno ne za kolege iz "službe".

Kao što se vidi u priloženom snimku, Oko sokolovo je zaobišlo svoje kolege iz komunalne policije koji su se parkirali na mestu za koje sledi paprena kazna.

Podsetimo i na slučaj bruke na Vračaru koje Oko sokolovo uporno odbija da vidi. Tada je snimljen niz automobila parkiranih na trotoaru u Kumanovskoj ulici.

Tada se oglasio stručnjak za digitalni marketnig Zoran Torbica i naveo da se „onima u centru grada toleriše“.

Foto: Nova.rs

“Nalazim se kod zgrade “Lole”. Dragi moji Beograđani, dakle svi vi koji plaćate enormne kazne “Sokolovog oka” zamenika našeg gradonačelnika, niste svi jednaki. Uprkos tome što je u ovoj ulici jedno 15 parking mesta zauzeto za koje kakve državne insititucije, pošto su u celoj zgradi upakovane institucije, njima se toleriše da se parkiraju po trotoarima – ono što nama smrtnicima nije dozvoljeno. Usred Vračara, u centru Beograda, to im se toleriše, a vama ne”, kaže Torbica u snimku koji je objavljen na Tviteru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram