Porodica i prijatelji ubijene tročlane porodice Đokić okupili su se danas na groblju u selu Moravac kod Aleksinca kako bi obeležili 40 dana od zločina. Grobljem su odzvanjaju jauci majke ubijenog Gorana, koja još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog sina više nema.

Đokići – Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, brutalno su likvidirani na napuštenom mestu u ataru sela Moravac, a zbog zločina je uhapšeno pet osoba, među kojima je i prvoosumnjičeni Goran Džonić.

Pročitajte još:

Porodica ubijenih Đokića okupila se danas na groblju, kako bi obeležili pomen.

„Zašto ne ostavi makar jednog, da se teši ko ostade?“, čuli su se jauci okupljenih.

Ipak, Goranova majka Stojanka i dalje ne može da se pomiri sa mišlju da joj je unuka ubijena.

„Lido moja, umesto da te u belo oblačimo, u crnu zemlju te stavljamo“, naricala je nesrećna žena.

Porodica je i dalje neutešna.

„Brate, što ne pobegoste? Pa da ćerki praviš svadbu, a ne da te po groblju tražimo“, naricala je rođaka ubijenog Gorana.

Podsećanja radi, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Goran Džonić dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Porodica Đokić, Djokić, osumljičeni Goran Džonić
Foto: Privatna arhiva/Facebook/goran.dzonic

Osumnjičen za trostruko ubistvo je Goranov rođak, Goran Džonić, koji je nakon privođenja prst uperio i u svoje sinove, kao i u drugu dvojicu braće. Zbog zločina uhapšeno je pet osoba i svima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS video: Zapaljeni „pasat“ porodice

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar