Foto: Nemanja Jovanović

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović aprila 2016. godine u Borči, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu ispitivanjem veštaka Dragomira Vasiljevića, koji je radio veštačenje baznih stanica i telefona u trenutku zločina. Između ostalog, Vasiljević je istakao i da je poslednji poziv koji je imala Jelena na telefonu bio razgovor sa njenom majkom Zoricom Krsmanović.

Branioci Zorana Marjanovića i stručni savetnik odbrane Saša Savić danas su duže od dva sata ispitivali stručnjaka za telekomunikacije. Odbrana je sudskom veštaku postavila nekoliko desetina pitanja, tvrdeći da Marjanović nije mogao da isključi telefon, a kako veštak u svom nalazu tvrdi, da bazne stanice ne registruju dva loga, odnosno da ga je uključio i odmah potom pozvao suprugu.

Pročitajte još...

„Da je telefon bio isključen pri uključenju bio bi registrovan bar dva-tri puta na baznim stanicama, a prilikom poziva bi bio registrovan poziv“, rekao je stručni savetnik odbrane Saša Savić.

„Da je uključio telefon, pa stajao tri minuta na tom mestu, smenjivale bi se i bazne stanice. Ovo je bio munjevit poziv. Čim je uključio telefon pozvao je Jelenu. Zato se ne vide dva loga“, odogovorio je veštak Vasiljević.

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović FOTO: FACEBOOK

Tokom današnjeg izlaganja Vasiljević je potvrdio da je poslednji poziv Jelena Marjanović imala sa majkom u 16:36 i da joj je pred smrt u 16:51 časova SMS poslala Milana Šišić.

U nastavku suđenja će biti pregledani snimci nadzornih kamera u blizini mesta ubistva, odnosno sa kuće porodice Jahović. Tokom istrage u više navrata se govorilo o ovim snimcima, kao i o tome da li se uopšte nešto vidi na njima.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana saslušan je veštak Vasiljević i on je istakao da je Marjanović isključio telefon u periodu od 16.37 do 17.04 sati. Takođe, on je istakao i je susret ubijene pevačice i optuženog bio neizbežan na nasipu i to u vremenu oko ubistva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar