Foto:shutterstock

"Ako ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem", viknula je V. P. (46) kada je pre nekoliko godina utrčala u policijsku stanicu u Zaječaru sa prijavom koja je ravna holivudskim scenarijima! Požalila se policajcima da nju i njenog novog partnera proganja vampir, a detalji ovog neverovatnog slučaja i danas se prepričavaju u istočnoj Srbiji.

Za neverovatan slučaj saznalo se nakon što je, nesrećna žena, prestravljena zbog onoga što joj se dešava, utrčala u policijsku stanicu i požalila se službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova na svoj problem, tražeći da razgovara sa glavnim u stanici, inače će se ubiti.

Misleći da je žena u ozbiljnoj opasnosti, odmah su je sproveli kod inspektora kom je otvorila dušu i ispričala svoj problem, govoreći kako odmah moraju da uhapse vampira.

„Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. On dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene „ono“, eto ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče kao pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha“, ispričala je žena policajcima koji su ostali u šoku.

Kao je pojasnila, isto se ponavlja i kada su u njenoj kući, ali i u kući njenog partnera. Rekla je da su vampira videli barem 15 puta i da su prestravljeni, te da njegovi „napadi“ kreću svaki put pre nego što postanu intimni.

Policija u Novom Pazaru Foto:Iran Ličina

Videvši da su žena i njen partner zaista prestravljeni, odlučili su da ispitaju slučaj. Potraga za vampirom trajala je bezmalo 10 dana, a policija je u razgovoru sa meštanima otkrila da je V. P. bila u vezi sa jednim muškarcem pre sadašnjeg partnera. Odlučili su da pretresu kuću njenog bivšeg i imali su šta da vide – pronađeni su rekviziti za maskiranje u vampira, zubi, plašt i šminka…

Pritisnut dokazima, D. D. je priznao da je namerno plašio svoju bivšu parnterku, a obrazloženje koje je dalo policiji još je urnebesnije od samo slučaja. Mislio je, kaže, da, kad V. P. vidi da „mračne sile“ imaju nešto protiv njene nove veze, da će opet biti „njegova“.

„Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašaru, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta“, branio se zaljubljeni D. D.

Nakon razgovora dobio je opomenu od policije da takve stvari više ne radi.

Bonus video: Razbojnik u akciji u sred bela dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare