Milan Dobrijević Foto: Printscreen/YouTube/Etran Administrator

Priča o pomoćniku ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija koji je sinoć uhapšen jer je vozio u pijanom stanju Milanu Dobrijeviću, se ne stišava, a nove detalje iznela je i Marinika Tepić potpredsednica Stranke slobode i pravde, koja se povodom ovog slučaja danas oglasila i na društvenim mrežama.

„Uhapšeni pijani funkcioner Milan Dobrijević nije samo pomoćnik ministarke Tatjane Matić. On je i predsednik UO AMRES-a Vlade Ane Brnabić, državne ustanove koja je „nosilac razvoja informatičkog društva Akademske mreže Srbije“! Sjajni su ovi Anini stručnjaci. Baš pijani milioneri!“, napisala je Tepićeva na društvenoj mreži Tviter.

Tepićeva je kao dokaz priložila i dokument na kome se vidi da je predsednik Upravnog odbora AMRES upravo Milan Dobrijević.

Pomoćnik ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić navodno je u noći između utorka i srede priveden jer je pijan vozio automobil.

Prema nezvaničnim informacijama, noćas oko ponoći Dobrijevića je zaustavila saobraćajna patrola koja je obavila rutinsku kontrolu. Urađen mu je alko-test i otkriveno je da ima 1,4 promila alkohola u krvi.

Nakon toga odveden je na trežnjenje i određeno mu je zadržavanje od 12 sati, nakon čega će saslušati sudija za prekršaje.

Dobrijević je inače bio и načelnik Odeljenja za razvoj digitalne agende u Minastarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare