ubistvo u belvilu
Foto: Nova.rs

Beogradska policija navodno je danas uhapsila više osoba koje se sumnjiče da su učestvovale u ubistvu Bojana Mirkovića u podzemnoj garaži u naselju Belvil na Novom Beogradu.

Za sad nema detaljnih informacija da li je ova vest tačna, jer se MUP Srbije nije za sad oglasio nikakvim saopštenjem i potvrdom ove vesti, koju su preneli brojni beogradski mediji pod oznakom hitno.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Inače valja podsetiti da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 13. novembra u Batajnici odgovarajući na pitanja novinara rekao da država zna ko je izvršio ubistvo na Novom Beogradu i da je u toku potraga za ubicom! On je  rekao i da je reč o velikom obračunu kriminalnih klanova u Beogradu povodom napada na nekadašnjeg vođu navijača Partizana Nenada Alajbegovića Alibega.

Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12. novembra upopodnevnim časovima u podzemnoj garaži u naselju Belvi. Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je žrtva najpre pokušala da pobegne ubici, ali ga je on sustigao nedaleko od lifta i izrešetao. Ubistvo Bojana Mirkovića navodno su zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar