Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da raspolažu informacijom ko je juče izvršio ubistvo Bojana M, kod Delta sitija.

„Znamo ko je juče izvršio ubistvo i u toku je potraga za tim licem. Ono što je zanimljivo i lice koje je likvidirano, i lice likvidirano u Ušću, imali su značajne kontakte sa pojedinim ljudima iz državnih struktura. I tu će ta borba sa kriminalom biti najžešća, neće biti kratka, ali tu će se videti svi rezultati“, rekao je Vučić.

On je dodao i da su uhapšeni ljudi koji su visoko pozicionirani u jednom od klanova koji su pokušali ubistvo Alibega, jednog od vođa navijača.

„Nije to uvek jednostavno, ni lako, imamo uvezene klanove. Danas je to borba između nosilaca, i uglavnom je uvezeno, a ovi naši su izvođači radova i u smilu prodaje narkotika i u smislu pucača. Naš je posao da to počistimo i tako ćemo i da uradimo. A, najpre moraju da se počiste oni koji sa ubicama i kriminalcima sarađuju i od njih primaju novac da bi im omogućili prolaz određenim saobraćajnicama, logistiku i informacije o drugim kriminalnim klanovima“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare