Instagram - moj_beo_grad
Instagram stranica "moj_beo_grad"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (36) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara, saopštio je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

Aleksandar Vulin, policija
Aleksandar Vulin Foto: MUP

„U Beogradu ne može da bude dobrih i loših delova grada. Svaka ulica mora da bude bezbedna, nijedan građanin Beograda i Srbije ne može da bude bez zaštite i ne može da bude predmet izvršenja krivičnih dela, a da se krivična dela ne rasvetle. U Beogradu nema dobrih i loših delova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbedni i da mogu da žive normalno sa svojom decom i porodicama“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao.

Aleksandar Vulin, policija
Aleksandar Vulin Foto: MUP

Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Kod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin.

Aleksandar Vulin, policija
Foto: MUP

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.

BONUS VIDEO: Hapšenje trojice osumnjičenih za krivično delo prinuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (9)