Instagram - moj_beo_grad
Instagram stranica "moj_beo_grad"

Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi kako nepoznati muškarac presreće nasred ulice u Beogradu starijeg čoveka koji hoda pomoću štapa, a potom ga ruši na pod i uzima mu novac. Svi građani koji imaju informacije o napadaču, neka se jave policijskoj stanici.

Kako se navodi na društvenim mrežama, krađa se dogodila u ulici Petra Kolendića, a presretnuti čovek je, najverovatnije, pre napada podigao novac.

“Gospodin je pre incidenta bio da podigne kredit, najverovatnije da su ga pratili i cekali pravu priliku. Osoba koja ga je pojurila a pre toga pustila da prodje pored je verovatno saucesnik jer se nije vratio ovim putem vise. Policija je brzo reagovala i dalje su u blzini dogadjaja obilaze i traze i svaka im cast na trudu. Nazalost sve su ucestaliji ovakvi incidenti kao i provale u dvorista i kuce u ovom kraju. Policija uhvati osumnjičene, ali ih pravosudni sistem pusti na slobodu i jako brzo ponavljaju ista dela. Džabe policija ulaze trud i rad kad ih sud vrati na ulicu”, navodi se na stranici Moj Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)


Zasad nije poznato šta je napadnutom čoveku ukradeno, ali se pretpostavlja da je reč o većoj svoti novca.

Svi građani koji prepoznaju napadača, neka se jave u policiju kako bi osumnjičeni bio identifikovan i priveden pravdi.

BONUS video: Zaplena droge

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare