Goran Milašinović, poternica, Interpol
Goran Milašinović na poternici Foto: Interpol

Podgorička policija juče je uhapsila Gorana Milašinovića, člana lopovske bande "Pink panter" i njegovog prijatelja Ivana Čarapića.

Njih dvojica su uhapšeni su u podgoričkom naselju Mareza, nadomak tamošnjeg restorana, saznaju Vijesti.

Navodno, Milašinović je prethodno pretio bivšoj supruzi Eni i njenoj kumi T. S. koje je sreo ispred restorana u podgoričkom naselju Mareza. Sagovornik Vijesti ispričao je da su se bivši supružnici sreli na parkingu restorana, i da je Milašinović počeo da vređa Enu, a potom je i uhvatio za kosu.

„Tokom prepirke obema je pretio, vređao ih, a onda i udario bivšu suprugu. Naišla je policija, koja je odmah reagovala, pretresla ih i pronašla dva pištolja“, rekao je isti izvor.

Tvrdi da je Milašinovićeva policajcima koji su razoružali njenog bivšeg supruga, rekla da je „Goran imao napad ljubomore“ i da joj je, navodno, branio da uđe u restoran.

Ena Milašinović je lakše povređena.

Sad već bivši supružnici i pre nepuna dva meseca završili su u stupcima rezervisanim za crnu hroniku.

Tada je Ena Milašinović, kako je sama priznala tužiocu, zbog ljubomore zapalila stan svog supruga i pričinila veću materijalnu štetu. Milašinović je po­ve­zan sa bandom kradljivaca dragulja “Pink pan­te­ri”, po­zna­tom po spek­ta­ku­lar­nim krađa­ma ši­rom sve­ta.

Za njim je Kipar pre nekoliko godina raspisao crvenu poternicu zbog pljačke zlatare, ali toj državi nije izručen jer Crna Gora sa njima nema potpisan sporazum. Pre četiri godine uhapšen je zbog pljačke filijale Prve banke u Beranama. Njegova bivša supruga Ena inače je ćerka Gorana Sokovića, člana narko-grupe Darka Šarića. Policija se nije zvanično oglasila povodom hapšenja Milašinovića i Čarapića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar